Bio

Oli lämmin ja valoisa yö kesällä 1989. Neuvostoliitto oli hajoamassa. Samettivallankumous ja Berliinin muurin kaatuminen tapahtui. Takatukka ja olkatoppaukset olivat muodissa. Markka oli vielä vahva valuutta.

Arnold ja Sylvester hallitsi valkokankaita ja elektroninen musiikki teki läpimurtoaan.

Silloin minä synnyin. Maailmaan joka ei ollut valmis minulle. Enkä minä sille.

Ajan myötä minä muokkauduin sopivaksi maailmalle ja aloitin oikean elämisen.

 

Olen 30-vuotias mies Oulusta. Opiskelen ensimäistä vuotta mediapalvelujentoteuttajakoulutuksessa. Olen edelliseltä ammatiltani kokki. Minua on aina kiinnostanut media ja mediantuottaminen mainoksista lehtien tekoon. Tämän seurauksena päätin ottaa rohkeasti askeleen tuntemattomaan ja aloittaa sen alan opiskelun mikä on tuntunut aina minulle luontevalta ja oikealta.

Olen ahkera, reilu, huomaavainen, tunteella elävä ja puhelias. Työskentelen ryhmässä erittäin hyvin ja tulen toimeen erilaisten persoonien kanssa. Omaan myös hyvän paineensietokyvyn.

Vapaa aikani vietän yleensä tehden jotain. Maalaamalla, kokoamalla ja pelaamalla figuureita. Katsomalla Kärppien pelejä, lisäksi vastaan kärppäkannattajien sosiaalisesta mediasta. Maastopyöräilen myös. Parasta ajanvietettä on kuitenkin B-luokan elokuvien löytäminen ja katsominen.

Pidän kahvista paljon ja omaan upean parran, siksi nimi CoffeeBeard.